Amikor minden úgy alakul ahogy neked jó

Mikor arról beszélünk, hogy minden olyan az életemben ahogy nekem jó akkor felteszem a kérdést, hogy neked vagy érted?

Az egonak vagy éppen annak a kicsi énednek, aki magadban vagy ott legbelül. Minden egyes nap egy elfogadás lehet. Minden nap egy valódi csoda, amely közelebb vagy éppen távolabb vihet igaz önvalód.

Melyek azok a kérdések és érzések, amik akkor szólalnak meg benned amikor valami olyan történik, amit negatívnak gondolsz. Biztos, hogyha az a nap nem úgy alakul ahogy te akartad, vagy gondoltad akkor az egy rossz nap? Mi van akkor, ha az egy NAP. Éppen úgy azzal ahogy kell, mégis van benne volt benne valami, ami neked a következő lépésedhez kellett. Például egy elengedés, egy megbocsátás, egy elfogadás, vagy csak az a semmi, ami mindig valami.

Ne akkor akarj a gyerekkel lenni amikor apás nap van, ne akkor akarj sétálni amikor esik az eső (mondjuk az is klassz). Amikor süt a nap sétálj, menj futni kerékpározni, játszótérre a gyerekkel, vagy csak ülj ki egy padra és LÁSS! Olvass vagy éppen rakd ki a ruhákat száradni. Tégy rendet a szekrényedbe, vagy csak igyál meg egy teát egy párnán ülve a teraszon, kertben LÉPCSŐFOKON, vagy sepregess, gazolj mindig, ami éppen MOST jólesik.

Eltervezem, hogy mit fogok csinálni, de mi van, ha ahhoz nincs kedvem neki állok és nem úgy sikerül. Oh vajon miért nem úgy sikerült? Máskor csináld ahogy érzed! Ugyan ez az élet minden okkal akkor és ott és azzal, amikor és ahogyan kell. A leckét megtanultad elengeded és a sorsutadon tovább fog segíteni a megtapasztalás vagy éppen, hogy ott áll melletted és támogat. Jönnek mennek az élet tanítói úgy, hogy van amikor hosszabb az elfogadás van amikor rövidebb idő alatt megérted. Miért van az, hogy mindent úgy akarunk megkapni ahogy mi gondoljuk és nem úgy ahogy nekünk kell akkor, amikor ….

Egy nap engedd meg magadnak, hogy azt és akkor és úgy tegyél ahogy a szíved súgja. Na most jön a szöveg (perszer, aki megteheti …) Tedd meg.