ANYASÁG

Számomra az anyaság

Eldöntöttem, hogy leteszem azt a téves képet, hogy nem vagyok jó anya, nem tudom mindig a maximumot kihozni magamból. Vannak napok amikor azt érzem, hogy ma nem úgy szóltam, nem úgy reagáltam nem azt az energiát áramoltattam amire szüksége van a gyereknek. ÁLLJ! ITT ÉS MOST!

Honnan is tudom én, hogy egy tőlem teljesen független lénynek mire van szüksége, hiszen én nem ő vagyok. Nem tudhatom minden egyes pillanatában, hogy mire van szüksége. Felteszem a kérdést én magam a saját életemben minden pillanatban tisztában vagyok a SAJÁT (önmagam) igényeimmel? Ugye a válasz a nem.

Ja persze, ez a legegyszerűbb, elkezdek a pillanatnak élni az elengedésnek, a megbocsátásnak,  olyan helyzetet teremtek, amely nem hétköznapi. Eltér a megszokottól és a félelem kerít hatalmába, hisz azt nem ismerem. A gyerek nagyon sokáig él így, de ő bizalmat ad feltétel nélkülit…
Szóval ha ő feltétel nélküli bizalommal ruház fel engem, akkor talán, igen elgondolkodtató, kérdéseket vet fel. Mi miért nem bízunk gyermekünkben & önmagunkban?

Igyekszem minden lehetőséget megragadni, hogy tanulóként figyelve a gyermeki tisztaságot tanulhassak tőle, ő nekem egy igazi „YODA”!

Amikor olyan életigazságokat vág a fejedhez amiből, tudod, hogy ez neked lecke akkor nem letorkolni kell, IGEN sajnos nekem volt ilyen. Elraktározni mindazt amit mond majd  beépíteni az életünkbe.
Amikor azt az érzést képzem magam köré, hogy rossz anya vagyok megvizsgálom mi váltja ki azt, mi történt előtte. Ha önmagad tudod eldönteni, mit engedsz az életedben, akkor már csak HALLGATSZ a szíved tiszta hangjára. Az anyaság minden fordított pillanatát egy tanításnak fogod fel és tanulsz, egymásért önzetlenül pusztán a szeretet nyelvén.  Ezzel a szív dallammal egészen a csillagokig repíthetitek a köztetek lévő harmóniát. 

ÉN adtam neked életet

Ez a fajta mondat amely igyekszem, hogy ne hagyja el a szám. Miért? Megsúgom ők választanak bennünket. Ők azok akik úgy döntenek megérdemeljük, hogy egy CSODA részesei lehessünk. Hisz egy életet hordhatunk a szívünk alatt, minden önzetlenül és feltételek nélkül.

CSODA vagy te magad is

Igen, pontosan egyszer mi is választottunk és feltétel nélkül tudtunk szeretetet és bizalmat adni. Ehhez kell vissza találni, tanulj tőle elevenítsd fel a tiszta gyermeki szeretetet igaz értékét. Hiszem, hogy azok a mindennapi megtapasztalások amelyet a fiamtól kapok MINDEN engem is hivatott tanítani. Elfogadva azt a tényt is amikor nem az én rezgéseimre van szüksége egy kimerítő nap után, hanem a nagyszülők óvó megnyugtató karjaiba szalad. Elfogadom, hisz ezzel is tanít "nem az van, amit te akarsz" hanem ami nekem jó.

Engedni kell, hogy mi is megtapasztalhassuk és megélhessük a szabadságot, amely minden elvárástól és külső ráhatástól mentes tiszta és a szabad elv vezeti a szív hangja súgja:

JÓ ANYA VAGYOK! A MESTERTŐL MINDIG TANULOK!