Nálad életed kötele HASZNÁLD

Amikor a gödör lehet életed csúcspontja

Amikor azt érzed, hogy a gödörbe vagy az életedben akkor is kezdj el figyelni. Mire? Halld meg azt a halk hangot az EGO üvöltő forgatagában ami egész életedben ott volt veled és súgta az igazi szívbéli tervedet.

Amikor leszületünk egy csomó tervünk (kicsi magunk van a szívünkben) mindent el kell ültetni a tápláló életed földjében. A magok ott vannak válogathatsz, de tudd mindent el kell ültetni amit elhoztál magaddal 🙂

„Feladatod ezen magokat meglelni,
életet tápláló talajába ültetni.
Gondozni, óvni a hazugság árnyékától
adni a boldogság sugarából!” /Pille/

A magoknak is kell a gödör, hogy gyökeret eresszenek és a tápláló föld erejéből növekedhessenek. Táplálni kell a fény kell és nem az árnyék, ha olyan táptalajban nevelnék amely csak egy illúzió nem tud növekedni. Igaz hittel és napfénnyel megteremtheted a MAG(ad)nak mind azt ami az igaz valódi élethez kell.

„CSAK EGYSZER ÉLÜNK ÉS PONT MOST”/Puskás PETI/

Igen pont a gödör ami ilyenkor szükséges. Egyetlen kötél van ami kihúz és ezt csak te magad tudod elkészíteni és feldobni. Igen ott van nálad, mindig is nálad volt. Bizz önmagadban, abban a titok ott benned aki soha nem akart mást, mint önzetlenül szeretni, de nem hagytad.
Tisztán úgy ahogy vagy de te félelemből ezt nem hagytad engedted, hogy a külvilág irányítson.

„Jobb egy ismert hazugság, mint  az ismeretlen boldogság! – mondá az EGÓ
Az ismeretlen boldoggá még az ismert szorongóvá tehet és manipulál!”       /Pille/

Amikor az ember elkezd magába hinni nincs szükség semmilyen illúzióra csak a belső megerősödés a lények. Mennyi képzelet van az életünkben amit valóságnak élünk meg és hazudunk magunknak. 
ÁLLJ!!! 
Megsértődünk amikor mások nem tisztelnek meg bennünket azzal, hogy igazat mondjanak és közben mi magunk csapjuk be legtöbbször MAGunakt.
TISZTELJÜK MAGUNKAT! FIGYELJ! 
Halld meg azt a halk hangot amely még a kiabálás és félelem káoszában is suttogja a szíved szavait. Lelj rá a gombra mellyel a szíved hangját tudod feljebb kapcsolni, eljött az idő kell a szintet emelni először a hang”szintet” mely emeli a rezgésszintet. 

Hahó itt vagyok és csak szólok a kötelet a szívedben az önmagadban való hitedben találod

„Lelj rá a hangra
bízz már önMAGadban,
hisz ott a kötél és a kulcs
az igaz felhőtlen boldogság kapujához”
/Pille/