Eddig történt…

A mozgás mindig egy nagyon érdekes dolog volt az életemben a „mumus”. A változást a fiam , megszületésének köszönhetem. Egy kismotorozás alkalmával kicsit lassan értem oda amikor elesett a motorral, akkor elhatároztam magam.
Az a bizonyos ennyi, nincs mese, példa vagy az első számú, téged mintáz. Ezt megerősítette egy lelkigyakorlat fogadalma úgy döntöttem, hogy 21 napig minden nap tornázom, kevesebbet járok autóval és többet biciklizem vagy éppen gyalog megyek.
Mellette pedig a lelkem gyógyítom töltekezem az energiával, megtanulom a meditálást és belekóstolok a spiritualitás világába.

Az étkezésnél pedig a búzát 100%-ban elhagyom. Eközben megismerem önmagam és hogy valóban mitől félek, mi az ami én vagyok. Mi ez a mumus és hogy lehet „likvidálni” az életünkből.

Aztán napról napra egyre nagyobb volt az elhatározás. Amikor csalás volt egy nap akkor viszont jött az önsajnálat, hogy nem megy ez nekem és nagyon jó vagyok én így szeret a családom, csodás az életem. „Hazudni bűn” még magunknak is. Szóval még mielőtt nekilendülnél tudnod kell, hogy próbára tesznek, teszed önmagad. Határozd el magad újra. „Minden nap egy új nap” akkor ma tedd másképpen. Nem kell más csak saját magaddal szembe nézni.

Miért gondolod, hogy könnyű? Nem, nem lesz és soha nem is volt az. De idővel amikor megerősödsz lesz erőd legyőzni, önmagad és a magad korlátait. (mondom most 4 év elteltével ?, és egy nagy illúzió felszámolása után)

A 21 nap elteltét követően rutinná vált a mozgás és fantasztikus dolog volt ahogyan változtam lelkileg és formálódtam fizikálisan. Az étkezés sem volt még addig soha olyan könnyű. Aztán jött a következő szintje a lelki gyakorlatnak és a már meglévő fogadalom mellé a következő. Emlékszem amikor életemben először beléptem egy kondi terembe. (Ennek idén 4 éve „2017.05.03.”)

Rettentő nagy lépés volt számomra, nem az hogy mit fogok ott csinálni nem tudom majd a gépeket használni. A tipikus kérdés minden duci emberben: „mit fognak majd szólni a gyúrósok?” Hogy fognak majd rám nézni. Mert ugye az rettentő fontos, hogy a külvilág mit szól. (gondoltam akkor => lelkigyakorlat, önismereti gyakorlatok).

A döbbenet amikor ráeszmélsz, hogy mennyire tisztelik az elhatározásodat, hogy igen teszel és mész és akarsz. FANTASZTIKUS volt! Hálás vagyok nekik a tanácsokért és persze azoknak is akik lenéztek, mert olyan motivációvá alakítottam az energiájukat amitől részben ma itt tartok. KÖSZÖNÖM. „Jelentem még mindig csinálom!” ?

Hónapok, évek alatt sokat olvasva persze a netet böngészve nagyon sok mindenre rátaláltam, divatdiétákra, módszerekre, „csodabogyók” ajánlásaira. De az igazi nagy változást nem maga egy diéta, hanem egy nézőpont változás hozta meg számomra, hogy a testet a sejt szinten kezeli és mit miért, hogyan mi által. Amikor nem csak elveszel a testedtől, hanem adsz az a nem mindegy hogy mit. Elgondolkodtató volt, lett számomra mindamellett, hogy a meditációk során is a sejtjeinket feltöltjük a rezgésszintet stabilizáljuk akkor ezzel kellene foglalkozni, hogy ezek a sejtek megfelelően feltudják venni a rezgést ehhez ezeknek egészségesnek kell lenni. Szóval igen itt egy másik szintre lépett a hozzáállásom.

Szóval most jön a gondolat, akkor itt a megoldás. Azt hiszed nekem nem voltak kilengések, de igen a várt eredmény elérése után jött a változás, elengedtem a lelkemmel való munkát. Elengedtem a belső gyógyításom és csak az edzést toltam ami nem úgy alakult ahogy azt gondoltam, reméltem, vártam. Persze sok minden mellett a munka, család ja mert ugye ha az is van. Élünk, csak az nem mindegy hogy hogyan, tudatosan vagy ösztönből vagy az ösztönös tudatosságban.

„Újra tervezés”

De most egy sorsfordító változást követően ? újra töltöm az életem! Törekszem az EGÉSZségre, az önMAGam megtalálására, a FÉLelem kiiktatására és a harmóniára amely a Pille Harmóniát jelenti számomra. Könnyen, szabadon, mint a pillangó, de erősen hiszen a változás sem egy egyszerű dolog, meg kell hozzá érni és sokat kell tapasztalni. Amiben vannak támogatóim, mint Charlienak az angyalok itt a földön. Akik tanítanak és bátorítottak arra hogy ma te itt olvasd ezeket a sorokat.

Meghívlak egy varázslatos utazásra ami maga az élet. Tele csodával és igazi misztikummal ?. Keressük együtt a megtapasztalást a tanításokat és az igazi kincset saját MAGunkat.

Ölellek: Pille