Spiritualitás

Kicsi "misztikum"

Először arra gondoltam, mint egy dolgozatban elmagyarázom, mi mit jelent, de NEM! A neten fent van keress rá! 😇

Az első spirituális élményem egy „varázslónak” köszönhetem! Én csak úgy hívom „A varázsló” mert amikor elmész első alkalommal olyan misztikus, spirituális élményekkel leszel gazdagabb, amiket nem tudsz hová tenni olyan varázsos.
Maga a hely is egy csoda, amikor megérkezel azt érzed, hogy hazaértél, a lelked megnyugszik a szíved egy dallamot dúdol, amit nem is e-világi, ezt magaddal hoztad. Amikor a szemedbe néz a lelki segítőd (a végén elárulom ki a varázsló ne aggódj) tudod, hogy mindent lát a szemedben, még azt is, mit te be sem mersz vallani magadnak.

Kézfogása

Egy megváltó híd, mikor azt érzed, hogy közeledik feléd egy szakadék felől és látod ahogyan a léptei előtt épül a függőhíd. Te már tudod, hogy vele átérhetsz a szakadék másik felére, pedig te saját magad, romboltad le.

Lépésről lépésre, ahogyan feléd közeledik, tudod, hogy ezt fogja neked is megtanítani a saját tempódba ott fog állni melletted és együtt átkeltek, átsegít és együtt építitek a függőhidat.

Ahogy haladsz és hiszel, bízol benne rájössz, hogy Ő sincs egyedül meglátod a túlparton a fényt. Ahogy közeledsz tisztul a kép, ott állnak és várnak rátok. Küldik az energiát egy-egy feladathoz, biztatnak, és feltétel nélkül, elvárások nélkül tisztán őszintén szeretnek. Annak, aki vagy úgy ahogy vagy a te kis lényedet.

Akkor sem ítélkeznek, ha ma túlpörögsz 😂, vagy éppen csacsogsz és viháncolsz. Vagy éppen, ha egy tuti sírós 😥 vagy egy helyzetben.


IGEN létezik ez a hely, és nincs is messze Tolna megye része és az életem csodahelye. ☯🤍 (azt is elmondom, hogy hol van).

Kattintanod kell csak egyet és te is részese lehet a csoda helyének és személyének a „varázsló” ahogy én hívom hiszen csodákkal teli megmagyarázhatatlan dolgokkal segíti, hogy önmagam boldoggá és magabiztossá váljak önmagam által. Igazán szívből!

„Meggyógyítani csak azt lehet, aki maga is gyógyulni akar.”
~Papp Lajos

Fodorné Kövics Beáta

Keresd bátran tekintsd meg oldalait a lenti felületek bármelyikén.