Hit

Hinni kell a gondolat erejében

Minden kezdet nehéz el sem tudtam képzelni, hogy valaha nekem a böjt, á minek az. Ahogy e sorokat írom nagyon sok mindenre igaz, hogy el se tudtam… aztán bekövetkezik az életembe. Úgy gondolom ezért is mondják, hogy soha ne mond, hogy SOHA.

A diéták és inkább az életmód váltás során megtanultam az önfegyelmet. Ha igazán akarok valamit akkor előbb önmagamban kell hinnem. Biztosnak kell lennem, hogy a testemnek, lelkemnek és szellememnek is  jó. Ezt persze már csak a mostani megtapasztalásaim nyomán írom így. 

Hogy miért MOST?

A nagy illúzió törésének évfordulóján, hogy méltón elfogadjam és elengedjem eddigi életem, a megújulás szellemében. Egy új értékrenddel és szemlélettel felvértezett életem megéljem.

06.19.-én eldöntöttem, hogy egy 5 napos böjtbe kezdek, ami a 06.24.-ei teliholdig tart és ami egyben a lezárás és új kezdet időszaka. Az élet nem kis pályázik és megadatott a tökéletes délután, amelyet hangtál és meditáció koronázott meg. A lelkem szabadon repült, mint a Pille hiszen a böjt is megtisztította a testem és helyet engedett, minden spirituális jónak ami csoda csak befogadható volt számomra. Igazából most is ez az energia késztetett arra, hogy ma még mindent megírjak nektek.

Írhatnám, hogy  a böjt jótékony hatásai, de arra ott az internet és minden más én a saját megtapasztalásaimat írom a saját laikus szemszögemből. Arra emlékszem első alkalommal csak fél napos böjtöm, volt aztán szépen lépésről lépésre változtattam és végül a tankönyvi böjt lett belőle. Fokozatosan saját magamhoz igazítottam a böjtöt nem egyszerre lépésről lépésre. A gyógyteák jótékony hatása és a méregtelenítés megkönnyíti a szervezetnek a regenerálódását. Az kávét is likvidáltam az életemből, hiszen ahogyan elkezded figyelni a tested rezgéseit mindent elárul neked. Mikor mit kér és mi az ami megbetegíti.

Felemelő érzés minden este úgy lefeküdni, hogy hálát adhatok a kitartásomért. Egyéni választás nem kötelez rá senki, hogy vagy azt megtedd az életbe. De amikor elhatározol valamit és feltölt a tudat hogy véghez vitted az tud előrébb vinni az életbe. Érzed hogy megkönnyebbülsz, szinte szárnyalsz, kipihenten ébredsz és nem nyom el az álom. A reggeli edzések meg maradtak a böjt időszakában is de a meleg miatt a délutáni futások már igen csak hiányoznak. 🙁

A most pillanatában eldöntöttem, hogy kimaxolom a napot és jelentem hogy sikerült. Olyan energiákat és rezgéseket kaptam, amely feltöltött és új lendületet adott, amely egy új szintre repítette a kicsi Pillét.