Utazás a változásba 3. hét

3. HÉT

Drága velem tartók!

Köszönöm a folyamatos visszajelzéseket. Ebből tudok a legjobban okosodni és minden héten újabb dologban segíteni.

Most a bevallás ideje van. MEGCSUKLOTTAM!

Igen! Volt egy nap amikor megcsúsztam az étkezéssel és 6 után ettem vacsorát ráadásul húst. Nos tanulság nem szeretek emiatt nem aludni éjjel, ha megcsúszom akkor csak tea vacsorára az tutti. 🙂

Akkor ezzel arra akarok utalni, hogy a héten a NEM BÁNTOM MAGAM még akkor sem, ha megcsúszok. Valami nem a terveim szerint alakul, tudnunk kell, hogy minden, ami történik egy terv egy terv része. Darabjai a változás útjának minden megtörtént helyzet, építkezz ezekből az elemekből. Így kerül minél többféle elem az életed építkezésére. ETTŐL válsz azzá, aki lenni szeretnél.

A kérdés:

1)      Mit kell ebből megtanulni?

2)      Mi az amiért ez így alakult?

3)      Hogy reagál a szervezetem?

A feladatunk ilyenkor a megtapasztalás értékelése és nem egy önostorozás. Ami megtörtént annak meg kellett történnie, megtanultam, hogy a szervezetemnek mi az, amire valóban szüksége van. Mindenki más és más mindenre másképpen reagálunk. Amióta életmódot változtattam valóban jobban figyelek arra, hogy a saját visszajelzéseim milyenek. Mi esik jól és mi nem (kísérletezek magamon) FIGYELEK!

A HÉTEN:

Az elmúlt két héthez hasonlóan az létrend nem változik és a mozgás is ugyan az. Csak egy dolog változik, te magad tehát a héten figyelj! Ha megcsuklottál vagy valamit még nem úgy cselekedtél ahogy gondoltad, most itt az idő, hogy ÚJRA TERVEZZ! A téma adott a segítség továbbra is itt van KERESS, ha még nem tetted.

Ha a mozgás maradt akkor arra gyúrj, hogy legyőzd önmagad, ha az étkezés esetén történt megcsúszás akkor arra helyezd a fókuszt. A legjobb ha harmóniát teremtesz a kettő között, az a cél nincs egyik a másik nélkül.

Ahhoz, hogy valóban a változás útján haladhass használd a megtapasztalásokat. Ha írtad a naplód az útikalauzt akkor olvasd vissza, ha nem kezdted írni, akkor itt az ideje. Ismerd meg Önmagad ezen az úton, ahol most igazán minden a felszínre kerül a test, lélek, szellem szárnyán.

„TE VAGY ÉLETED ÍRÓJA A VÁLTOZTATÁS JOGA NÁLAD!”