Utazás a változásba – 4.hét

4. HÉT

Sziasztok!

Hétről hétre amikor leülök, hogy írjak nektek áttekintem az elmúlt hetet. Mi az, ami velem megtörtént mi az, ami nekem és neked is segítség lehet. A negyedik hetet viszont ti formáljátok, azok a visszajelzések, amik jönnek felém. A MOST formálja a változás útját!

Van, akinek nem sikerül van, aki minden nap újra és újra kezdi vagy majd mindig a hétfő lesz, amikor a nagy nap lesz. MIÉRT? Mindig van valami csodaszer valami vitamin valami, amiben ahogy elkezdünk hinni abban a pillanatban lefogyunk, sikerül az áhított változás az a valami. Nos kedveseim a titok a HIT-ben van ezt a hitet kell önmagadba vetni, hogy képes vagy megcsinálni. Nem tudok csodaszert ajánlani, nem tudom, hogy miben rejlik az igazi csettintésre történő változás.  Én magát a csodát tudom ajánlani, ami TE VAGY MAGAD!

Ahogy hiszel egy turmixban vagy egy bogyóban azt a hitet kell magadnak megadni. Mikor megrendelsz egy csoda pirulát akkor mit érzel? Erős leszel és azt mondod: ” Ez az, amitől megváltozom, mert ebben minden benne van!”
NEM akkor is mindig is és ezután is minden BENNED van. Szóval azok, akik az elmúlt három hét alatt semmi változást nem tapasztaltak kezdjenek el magukban hinni. Ezt most egyszerűen „mondom”, de a kulcs valóban mi magunk vagyunk.

Ha már csodaszer akkor irány a természet igyál gyógyteákat simogasd a lelked dicsérd magad és HIGGY! Miden kulcs abban rejlik. 

TEÁK:

MATE TEA: Megfázások és influenza, menstruáció előtti tünetek. Teája élénkíti, és ellenállóbbá teszi a szervezetet. Megfázások és influenza ellen magas C-vitamin tartalma miatt javallt. Vízhajtó hatása révén megszünteti a menstruáció előtti puffadtságot. 
ZÖLD TEA: A zöld tea az állóképesség fokozásában is segít, mivel a zsírsavak oxidációját serkenti.
FODORMENTA: A zöld tea az állóképesség fokozásában is segít, mivel a zsírsavak oxidációját serkenti.
CSALÁN TEA: Ha csalán tea ivásával növeled a napi vízfogyasztásod, felpörgeted az anyagcseréd, ami szintén hozzájárul a könnyebb fogyáshoz!
KAMILLA TEA: A WHO szerint klinikai vizsgálatok igazolják hatását emésztési problémákra, gyomortáji puffadásra, hasi felfúvódásra, enyhe szorongásra és álmatlanságra.

Vannak tea keverékek, amelyek tudják segíteni, hogy ne te agyalj, de nem ezek maga a csoda. Elősegítik, a már fent említett természetes dolgok felébresztését benned. Foglalkozz a belső önvalód megtalálásával. És továbbra is mozogj és figyelj arra, ami benned van és amit magadhoz veszel.

Minden rezgések sorozata!

Az étkezés továbbra is az első két hétben leírtak. Ha a mozgásba beletudsz csempészni a jó időre való tekintettel sétákat a természetben azzal tudod a rezgésszinted növelni.
Keressetek továbbra is bizalommal együtt sikerül.