Utazás a változásba- 5.hét

5. Hét

   Igazán örülök, hogy már itt tartunk. Nagyon sok minden történt az elmúlt egy hónapban (4 hét alatt).
  Remélem, hogy közelebb kerültetek önmagatokhoz, nem egyszerű és könnyű az út, de mi magunk bonyolítjuk azzal, hogy nem figyelünk kellőképpen magunkra.

   A héten igazából a mozgásra szeretném a hangsúlyt fektetni. Nekem óriási mértékben változtatta meg az életem és adott mindenhez energiát és önbizalmat. Mindig azt mondják az életmód változás 70%ban a konyhában dől el. Ezzel egyet is kell értenem, de egy hosszabb böjtöm idején rá kellett jönnöm, hogy sokkal több hangsúlyt fektetünk az ételekre, a táplálkozásra, mint amennyit valóban kellene. Az az időt is magamra fordítva még nagyobb változást tudtam elérni magamban és magam körül.

Minden rezgések sora, amikor tiszta a rezgés megéled a csodát. Most senkinek nem azt mondom, hogy holnap böjtölj napokig. Annak még nincs itt az ideje (majd később 😊 )!

Próbálj a mozgásra is figyelni. keress olyan mozgásformát legyen az biciklizés, futás vagy akár séta a kutyával, ami intenzívebb. Menj el egy csoportos edzésre vagy jógára, ami elindít és kimozdít a komfort zónádból. Ami olyan plusz energiával impulzussal tölti meg életed amire nem is gondolnál, de a szíved ezért eped.

Minden reggel kelj fél órával előbb legyen az az idő amikor magadra szánod. Mélyülj el egy kicsit önmagad szeretetében és lelj rá arra, ami, aki valóban te vagy. A hangsúly a 21 napos rendszerességen van. 21 napig, ha valamit mindig ugyanabban az időben csinálsz rutinná válik.

Ne féljetek súlyzót vagy gumiszalagot elő venni és azzal edzeni. Nagyon fontos, hogy bízzatok magatokban és abban, hogy képesek vagytok rá.

A héten nem fogok konkrét feladatokkal jönni, de a feladat az, hogy beiktasd az állandóságot az életedbe ebben az egy hétben. Voltak mozgási feladatok,  most arra kérlek hogy tudom valaki még mindig kibúvókat keres, de már itt az idő, nincs más. Szóval akaraterővel elő és tedd az életed részévé a mozgás időt.

6 héten feladatokkal és konkrét elemekkel érkezem. Addig is keressetek, ha segíthetek és a változás útján haladjunk együtt tovább.