Utazás a változásba- 6.hét

6. HÉT

Kedveseim,

Félidő, ez az amikor már tudatosult benned, minden a belső elhatározásban indul.

Tehát a hetet az összerakott, összeszedett bejegyzések fogják formálni. Tudatosítani kell mindent egyben mint egy puzzle csak akkor lesz egységes ha a belső képed is készen áll.

Most jön az a fázis amikor előveszed az eddig vezetett naplód, átolvasod a megfigyeléseidet és elemzed magad. Külső szemlélőként figyelsz, ez nem nehéz hiszen nap, mint nap másokkal is ezt tesszük akarva vagy akaratlanul.

  • szóval ha inkább este eszem mert magányos vagyok.
  • reggel eszem mert már most frusztrál, hogy dolgozni kell menni
  • egész nap eszem az irodában, mert feszült vagyok
  • behabzsolom az ebédet, mert még enni sincs időm.

Sorolhatnám tovább a fő probléma az az, hogy nem koncentrálunk az étkezésre, arra amit éppen csinálunk. Mondhatnám nem vagyunk a jelenbe. Ezt megtanulni igen fontos lesz később a mozgásban is kamatoztatható. 

Minden gyermek a táplálék  által lép kapcsolatba a világgal születés után  ezért van az, hogy olyan szoros kapcsolatban áll az étel és a szeretet. Osho így fogalmazott:

” Ezért van az, hogy ha nem érzed szeretve magad, elkezdesz túl sokat enni. Azok az emberek, akik ételfüggővé váltak, ugyanazok, akik hiányolják a szeretetet. Étellel kezdik el helyettesíteni. Ha igazán szeretve vagy, nem tudsz túl sokat enni.”

Amikor elindítottam a 12 hetes utazás a változásba Blogot nem éppen ezt terveztem. De azt már megtanultam ha tervezel elveszel, minden pont úgy van jól ahogy van. Azzal kell éppen foglalkoznom ami jön.

A hatodik hét utazásunk felénél tartunk. Eddig ha megfigyeltétek sokkal nagyobb hangsúlyt fordítunk szellem lélek megfigyelésére, mint a testre. Nagyon sokan belefutunk az edzésbe de mindig mindent szívvel és lélekkel kell csinálni.

Lelked edzése sokkal nagyobb erőt és szeretetet kíván, mint azt gondolnánk. A legnagyobb feladat elfogadni és ujjá születni. Nincs koncepció nincsenek tervek, nincs, nincs, nincs

ÉS MÉGIS MINDEN MEGVAN ITT MOST LEGBELÜL
„ALKOSD MEG ÖNMAGAD ALGORITMUSÁT”