Szia!

„MINDENKI MÁSHOGY LÁTJA
A VILÁGOT, VALLÁST, POLITIKÁT
DE AZ IGAZI NYERTES AZ LESZ MAJD
AKI LEGYŐZI VÉGÜL ÖNMAGÁT.”

/Marsalkó Dávid/

Azt hiszem ez az oldal azért született, hogy az én szememen keresztül lássátok a világot. Nagyon ritka kincs ha valaki beenged az életébe.

Egész eddigi létem alatt óvtam a MAGán életem MAGamnak, most úgy vélem aki az én tapasztalásaimból erőt tud venni hogy megvalósítsa önMAGát, inspirációt akkor minden energiámmal azon leszek hogy segítsek.

Nem utánam hanem velem együtt ismerjük meg önmagunkat. Az én nézőpontom ez; ismerd meg és figyelj minden apró életjelre amit a szíved súg. Nap, mint nap változunk és tanulunk magunk és mások által. Nem szeretnék mást, mint az eddig megtapasztalt változásokat az életemből megosztani.

2017 februárjában fenekestül felforgattam az életem ami azóta is alakul! Ez egy ‘bekattanás” a Pille Harmónia a lélek, a szellem és a test harmóniája ami szárnyalni tud, mint a pillangó a szeretet útján, sorsod ösvényén. Vannak ilyen és olyan és még olyanabb események az ember életében amit megtapasztal, megtanul és igen abból építkezik.

Az első változást egy önismereti gyakorlattal/ lelkigyakorlattal indítottam és tudom, ez volt a kezdő lépés az a bizonyos plusz. Hogy mi is az a lelkigyakorlat? Ami nem egy „misztikus cucc” hanem a saját önvalód megismerése. Falakat mi építünk magunk köré és akarunk mindent megvédeni általa, de mitől kell mindent megvédeni? Ha tisztába vagy ÖnMAGad igazi valójával akkor nincs ilyen falakra szükség. A második nagy változást egy illúzió széttörése okozta ami kiszabadította a kicsi pillémet.

Most kitárom pille szárnyam és repülök, tarts velem.

SZELLEM

Maga a szellem, azaz te egy alaktalan, nemtelen és látható testtel nem rendelkező, azaz teljesen láthatatlan élőlény, ha úgy tetszik pusztán energiából álló, energiaalapú élőlény vagy.

LÉLEK

A szellemvilágban is sokkal egyszerűbb az élet, ha a szellemnek is van látható és tapintható burka, teste, amivel látható és tapasztalható módon meg tud nyilvánulni, kapcsolatba tud kerülni bármivel és bárkivel. Na, ez a lélek, azaz a szellem szellemi teste. A lélek a szellem látható és tapintható teste a szellemvilágban.

TEST

Az emberi test nélkül elég macerás lenne az élet itt a fizikai síkon. Az emberi test viszont már anyagias, és anyagias voltából adódóan sérülékeny és nem időt álló. Öregszik, károsodik, meghibásodik (megbetegszik) és előbb-utóbb már cserére szorul. Egyéntől függ, hogy ki mennyire vigyázott rá.